TIISTAISTA 26 P SYYSKUUSTA LÄHTIEN ANNAMME UUSIA MEHUSTUS AIKOJA OMENOILLE VAIN NURMESLAISILLE KOTITALOUS ASIAKKAILLE. Syynä tähän on ruuhka yrityksille tahtävistä marjojen rahtitöistä.

Tiedote kotitalouksille: Kotitalouksien pakaste sekä TUOREITA marjoja voimme ottaa hallitusti mukaan mehustuspäiviin. Pakastemarjat toimitettava pusseista ja rasioista esimerkiksi saaveihin purettuna ja UMPIJÄISINÄ pakastamoomme, josta ne mehustetaan sopivina päivinä. Pienin mehustus erä lajiansa on noin 50kg.


Mehustuspalvelumme Nurmeksen alueen kotitalousasiakkaille toimii marjojen ja omenoiden (syys ja talvilajikkeet) satokauden aikana viikoittain maanantaista perjantaihin. Marjojen ja omenoiden tuonnit mehustamolle MA-PE joko aamuisin klo 7-9 välisenä aikana tai iltapäivisen klo 16-19 välillä. Koko päiväaika on "rauhoitettu" täysipainoiselle prosessityölle.


Marjoja ja omenoita mehustuspalveluumme tuodessasi MUISTA varata etukäteen ja ajoissa tuontipäivä puhelimitse. Näin toimien voimme hoitaa mehustusrahtityöt sovitussa aikataulussa. Valmistamme mehuja pakastemarjoista ympäri vuoden tarpeen mukaan.


YRITYKSILLE TEEMME MARJAJALOSTEIDEN RAHTITYÖTÄ JATKUVASTI SOPIMUKSIEN MUKAAN YMPÄRI VUODEN.

Marjajalosteitamme on myynnissä maakunnassa mm. seuraavissa myyntipisteissä: Nurmeksen K ja S marketit.

Juuka: S-Market Juuka. Kolinportin Nesteen lahjatavaramyymälä

Lieksa: Wanhan Koulun Puoti, Vuonislahti

Paikallispuoti, Pielisentie 20

Liperi: Aito Tavara Myllypuoti

AJANKOHTAISTA